2 maand als een team

december 14, 2023

We zijn inmiddels 2 maanden verder met De Lerende Wolf en pfieuw, what a ride! Ook al was er voor jullie niet veel te zien buiten onze super enthousiaste socials, achter de schermen werd en wordt er nog steeds er kei hard gewerkt. 

‌Maar dus… What a ride! Vooral voor Kimberley was het stevig aanpassen. Als gedreven zelfstandige met al heel wat jaartjes ervaring in een éénmanszaak, was het samenwerken ontzettend aanpassen. Van beslissingen alleen maken naar samen beslissen. Van zelf alles te doen en alle controle te behouden naar dingen uit handen geven. Van alles op haar eigen tempo te doen naar leren geduld hebben en vooral van niet alles alleen moeten doen. Want wat is het fijn voor haar om niet alle sociale media posts zelf te moeten schrijven, alles zelf uit te moeten zoeken en niet zelf te moeten vloeken om het bouwen van die website.

Maar niet enkel voor Kimberley was het aanpassen. Ook voor Leslie was het leren loslaten van controle en vertrouwen op haar twee vennoten. Het vertrouwen op dat die vennoten écht met haar dit wilden doen en haar onmisbaar vinden.

En Katrien… Een wereld ging voor haar open over sociale media en roedelhoeknieuws. Over strategieën en marketing. Ze leerde in sneltempo bij ondanks ze al super succesvol was met haar eigen bedrijf.

Ja, dat samen een vennootschap opstarten… Dat is toch echt een stevige leerschool voor ons alle drie, maar na 2 maanden kunnen we met een gerust hart zeggen… We doen dat graag en we zien elkaar nog graag. We maken hopen plezier, lachen ons te pletter en delen lief en leed met elkaar. In ziekte en gezondheid. Of zoals op de foto… De ene kruipend over de grond, terwijl de anderen met je lachen. Ja, De Lerende Wolf opstarten, dat was een beetje als trouwen met elkaar.

Dit vind je misschien ook interessant…

Nieuw gratis ebook!

Nieuw gratis ebook!

Dat jij geen 5, maar 7 zintuigen hebt dan wist je misschien nog niet. En er is vast nog veel meer dat je nog niet weet over Sensorische integratie. Daarom maakten wij speciaal voor jou een gloednieuw GRATIS ebook! Over alle zintuigen heen - Sensory...

Yes! De fiches apart te krijgen.

Yes! De fiches apart te krijgen.

We kregen de vraag al tijdens de lancering in februari en toen was ons antwoord resoluut ‘Nee.’, maar ook na de lancering bleef de vraag bijna dagelijks terugkomen in onze mail en privé berichten. We hebben getwijfeld, vergaderd en besloten. Vanaf...

Pyjamadag van Bednet en sensorische prikkelverwerking

Pyjamadag van Bednet en sensorische prikkelverwerking

Vandaag is het Pyjamadag en dus ook Bednet-dag! Ook wij besteden graag wat aandacht aan Bednet en dat heeft een hele goede reden. Heel wat kinderen met extra zorgen zitten namelijk thuis wegens langdurige ziekte. Hierdoor kunnen ze niet naar school...