Over ons

Hey

Wij zijn het team achter de Lerende Wolf.

Drie vriendinnen die elkaar 10 jaar geleden leerden kennen in een Facebookgroep voor huisonderwijzers. Alle 3 gepassioneerd met en over het huisonderwijs van hun kinderen en er van overtuigd dat het op een andere manier wel eens beter zou kunnen zijn op dat moment voor onze kind(eren).

We leerden anders denken, leren en kijken en alles volledig op maat doen van onze kinderen. Toen we elkaar daarna in het echte leven leerden kennen tijdens het opstarten en samenwerken binnen een vzw als bestuursleden (Leslie en Katrien) en vrijwilliger (Kimberley) werd de online vriendschap er plots eentje in het echte leven.

 

Dat bleek zo plezant samenwerken te zijn dat er naast het werken ook girls night out avonden werden georganiseerd met nog anderen. Hierdoor leerden we elkaar nog beter kennen, maar het hele idee van samen een zaak te starten kwam er nog vanuit hele andere hoek.

Tijdens 1 onze vele babbels bleek Katrien een geweldig idee te hebben, alleen zag ze nog niet helemaal hoe ze daar iets mee kon doen en grapte Leslie om samen een webshop te starten. Daar waar Leslie grapte sprongen Katrien en Kimberley meteen mee op de kar en maakten het concreet. Een goed gesprek later bleek dat we elkaar zo goed aanvullen met onze verschillende en uiteenlopende expertises dat er geen twijfel meer mogelijk was. Die knaller van een idee dat Katrien had, die moest gewoon de wereld ingestuurd worden!

En zo werd De Lerende Wolf geboren. Van vriendinnen naar vriendinnen en businesspartners met grootse dromen en wilde plannen.

Waar wij voor staan

Wij bij De Lerende Wolf zijn er voor alle jonge en oudere welpje(s) en dus ook de jouwe. Of jouw welpje nu 4, 9 of 15 jaar oud is, dat maakt niet uit. Om je vaardigheden verder te oefenen, talenten te ontwikkelen en bij te leren ben je immers nooit te jong of te oud. Wij zijn er om jouw welpje de beste start voor de toekomst te geven en dat allemaal op een leuke, spelende en praktijkgerichte manier.

Bij ons kan je zeker zijn van leuke insteek met professionele achtergrond en expertise recht uit de boeken, maar nog belangrijker, uit het echte leven. Met onze kennis en jouw enthousiasme maken we van dit verhaal een echt succes.

Ontmoet ons team

Ik ben Katrien Roos en ik werk momenteel als zelfstandige kinder-ergotherapeute in mijn praktijk te Rotselaar, maar ook als diepte-expert bij blinden en slechtzienden en daarnaast ook nog als TOAH-leerkracht (Tijdelijk Onderwijs Aan Huis) in het onderwijs. En nu dus ook als medezaakvoerder bij De Lerende Wolf.

Ik heb een enorme passie voor mijn job en een grote drang naar kennis en professionaliteit. Kinderen liggen me zeer nauw aan het hart en ik wens elk kind een goede start toe. Daarom wil ik mijn opgebouwde expertise graag met jullie delen. Ik ben zelf mama van ondertussen 4 volwassen kinderen waardoor ik weet hoe belangrijk zelfvertrouwen is voor een kind om verder te kunnen in het leven. Het onder de knie krijgen van vaardigheden zijn zo belangrijk om het zelfvertrouwen te laten groeien en als ouder begrijpen waarom sommige ontwikkelingsfasen zo belangrijk zijn, zijn goud waard.

Ik ben Leslie. Ik hou me bezig met de website van De Lerende Wolf en zal ook een deel van de boekhouding op mij nemen. Verder ondersteun ik mijn collega’s met andere taken waar nodig.

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? Ik ben mama van twee (bijna) volwassen zonen (19 en 17 jaar oud reeds, tijd gaat snel). Daarnaast werk ik halftijds in een wijkgezondheidscentrum als administratief medewerker en heb ik een eigen bedrijf als virtual assistant. Met dat laatste ondersteun ik ondernemers met hun eigen bedrijven zowel op administratief vlak als met hun WordPress websites.

In mijn vrije tijd hou ik wel van een goed boek, een leuke tv-serie of wat gamen samen met vrienden.

Dit is Kimberley, de vrouw die hier zorgt voor het plaatsen van al die leuke berichtjes op sociale media, verzenden van de Roedelhoekpost, plaatser van de blogs hier op de website en tevens jullie aanspreekpunt via mail.

Ik ben mama van 5 kindjes (met extra zorgen) welke ik huisonderwijs geef en vrouw van Joeri die een niet-aangeboren hersenletsel heeft. Zorgen voor en werken op maat zit dus altijd in mijn leven verweven. Toch is dat niet alles wat ik doe. Ik ben ook zelfstandige en vooral inclusieve kinder- en gezinsfotograaf en leg dus met veel liefde en passie gezinnen en kinderen vast zoals ze zijn.

Als ik niet aan het werk ben, dan ga ik graag op reis, lees ik een goed boek, maak een stevige wandeling of val vriendinnen lastig met mijn eindeloos gebabbel over alles dat ze wel en niet willen horen.
Het belangrijkste voor mij? Leven zonder (ver)oordelen en helpen waar ik kan.

Ik ben Wolf en de man van het team. Mijn taak? Zorgen dat alles leuk en welpjesvriendelijk is. Ik zorg voor een leuke en speelse toevoeging op de website, fiches, sociale media en zoveel meer als het aankomt op ‘Timmeren aan vaardigheden’. Kortom… Ik ben de pleziermaker van de groep.

Verder ben ik van alle markten thuis. Zoals je kan zien, ben ik een echt fotomodel, maar ik ben ook ontzettend handig. Werken met gereedschap is écht mijn ding.

Ik laat jouw welpjes dromen spelen.

Hey, ik ben Roeltje. Roeltje betekent ‘beroemde wolf’ en dat wil ik heel graag worden. BEROEMD! Dat moet echt super leuk zijn.

Mijn grootste talent is toch echt wel jouw welpje helpen bij het helpen van de sensorische vaardigheden ‘Over alle zintuigen heen’. Ik weet daar werkelijk AL-LES over. Mijn zitbal, hoofdtelefoon, veer en ik zijn echt altijd samen te vinden.

Mijn tweede grootste talent is schattig zijn. Op deze manier kan ik jouw welpje gerust stellen zodat deze elke keer de juiste manier kan ontdekken om weer te ontprikkelen.

Wil je graag meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze blog vol leuke activiteiten en nuttige informatie.