Ebook

Herken jij dit ook?

  • Je hebt teveel plastic dopjes om weg te gooien.
  • Je hebt hopen kurken.
  • Teveel aan knutselspullen zoals ijslollystokjes, houtjes, blokjes.
  • Dat er knikkers en schelpjes ongebruikt in de kast liggen, maar wegdoen is zonde.

Je weet niet wat je moet doen met al deze spulletjes.

Wel, dan hebben wij voor jou de oplossing. Al deze dingen horen nu niet meer onder de noemer afval en rommel, maar onder educatief speelgoed. In ons ebook leggen we jou uit hoe jouw welpje zelfstandig aan de slag kan gaan en er eindeloos mee kan spelen.

 

Ons ebook is opgesteld door Katrien, ergotherapeut en experte in de onwikkeling van welpjes. Zij weet als geen ander hoe je het beste uit kinderen kan halen en je met kleine, eenvoudige dingen grote resultaten kan behalen.

Dit ebook bewijst dat je niet altijd dure spullen in huis moet halen om belangrijke vaardigheden van jouw welpje te gaan oefenen. Ga aan de slag met wat je hebt rondslingeren in huis en bekijk de tips in het ebook.

Het ebook werd uiteraard eerst uitvoerig getest door een groep welpjes van 2 tot en met 15 jaar en goedgekeurd door elk van hen. Dit is dus niet enkel voor de allerkleinsten, maar ook voor de oudere welpen onder ons.

Daarnaast heeft Katrien ervoor gezorgd dat je met dit ebook niet enkel thuis, maar ook in de klas, kinderopvang en speelpleinwerking aan de slag kan gaan. Dit is een uniek ebook dat echt overal kan gebruikt worden waar welpjes spelen.

 

Wat leer je in ons ebook?

In ons ebook ontdek je tal van tips en tricks hoe je aan de slag kan gaan met deze spullen, maar er is nog meer! Je ontdekt er hoe het spelen met Loose Parts de creativiteit van je kind stimuleert en welke doelstellingen ermee worden bereikt.

Dit ebook is niet zomaar een ebook, maar een echt naslagwerk waar je nog regelmatig naar zal teruggrijpen. Elke keer je dit ebook vastneemt zal je nieuwe dingen ontdekken en anders naar al die rommel en afval gaan kijken.