Verzenden en retourneren

Verzenden

Verzending gebeurt met Bpost, PostNL en DHL.

Verzendkosten bedragen:
Belgie – 6,50 euro
Nederland – 9,95 euro

Bestellingen worden steeds binnen de 2 à 3 werkdagen verzonden tenzij anders vermeld. In drukke periodes kan er vertraging oplopen door het grote aantal orders.

Afhalen van je order is mogelijk te Sint-Gillis-Waas na afspraak. Je zal hierover gecontacteerd worden van zodra je bestelling klaar staat.

Retourneren

Herroepingsrecht

Jij als klant hebt 14 dagen om af te zien van je aankoop.

Het herroepingsrecht geldt niet voor online cursussen/ebooks/gepersonaliseerde artikelen. De ontbinding van downloads en andere leveringen van digitale inhoud, niet geleverd op een materiële drager, is aldus niet mogelijk wanneer jij voorafgaand aan de levering uitdrukkelijk hebt ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd en je hebt erkend het ontbindingsrecht te verliezen bij het verlenen van deze toestemming.

Het herroepingsrecht geldt ook niet voor dienstenovereenkomsten zoals workshops en vormingen na de volledige uitvoering van de dienst indien tot de uitvoering werd overgegaan met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument en mits jij hebt erkend dat je jouw herroepingsrecht verliest zodra De Lerende Wolf VOF de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd.

Om beroep te doen op het herroepingsrecht moet jij De Lerende Wolf VOF schriftelijk (per brief of e-mail) op de hoogte brengen binnen de 14 dagen na aankoop. Daarnaast moet je de goederen binnen de 14 dagen ongeschonden en in originele en ongeopende verpakking teruggezonden hebben. De kosten van de terugzending zijn door jouw als klant te dragen.

Vormingen dienen steeds betaalt te worden binnen de 30 dagen na de bevestiging van de datum en bij een last minute boeking 14 dagen voor de vorming. Workshops dienen betaalt te worden bij boeking. Annuleren kan steeds kosteloos tot 14 dagen voor de workshop/vorming, daarna is er geen terugbetaling meer mogelijk. 

Indien je wil terugzenden moet je volgende stappen volgen:

  1. Je brengt ons, De Lerende Wolf VOF, schriftelijk via mail op retour@delerendewolf.be op de hoogte.
  2. Je wacht onze instructies via mail af. Indien er moet terug gezonden worden…
  3. Je verpakt je pakket zorgvuldig en alles zit in ongeopende verpakking en zend het terug met Bpost. (kosten zijn ten lastte van de klant)
  4. Volg je retour zelf goed op via de track & trace code zodat je zeker bent dat we het goed hebben ontvangen.
  5. We controleren je retour en brengen je op de hoogte van ontvangst.
  6. De terugbetaling wordt binnen de 10 werkdagen uitgevoerd.

Retouradres:
De Lerende Wolf VOF
tav Kimberley Janssens
Aststraat 43
9170 Sint-Gillis-Waas