Uit onze comfortzone

januari 28, 2024

Een bedrijf starten is een hele leerschool. Gelukkig zijn we met drie waardoor we elk onze eigen sterktes kunnen inzetten en niet alles zelf hoeven te doen, dat houdt ons vaak binnen onze comfortzone. Maar groei komt er niet als je altijd maar in je comfortzone blijft. Onze welpjes moeten ook vaak nieuwe, spannende dingen doen om bij te leren. Fouten maken hoort daar net zo goed bij.

Willen we dus zoveel mogelijk welpjes helpen, dan moeten we groeien en uit onze comfortzone. Voor ons alle drie is dat… voor de lens staan. Video’s maken voor sociale media en fotoshoots doen. Met kinderen en zonder kinderen. Elke keer weer.

Het vaakst op beeld… Onze geweldige Katrien. Zij is de expert wat de ontwikkeling van kinderen betreft en zij kan het dus het beste uitleggen. Zij komt dus ook het vaakst in beeld. Net de persoon in ons team die dit al haar hele leven heeft vermeden. Geef toe… Je zou het niet zeggen dat het haar eerste stapjes in zichtbaarheid waren hé? Ze doet dat geweldig!

Maar ook Leslie wordt regelmatig uit haar comfortzone getrokken. Die foto’s, maar ook dingen bijleren als Kimberley weer kritisch wordt over de kwaliteit van foto’s op de website. Ze zoekt het uit en lost het elke keer weer op. Elke keer leert ze bij en dat doet ze geweldig.

Als laatste Kimberley. Uit haar comfortzone? Loslaten! Klinkt onnozel, maar echt! Ze wordt er soms gek van, van dat moeten vertrouwen dat het goed komt met alles. Ze wordt er steeds beter in, zoveel is zeker.

Dit vind je misschien ook interessant…

Nieuw gratis ebook!

Nieuw gratis ebook!

Dat jij geen 5, maar 7 zintuigen hebt dan wist je misschien nog niet. En er is vast nog veel meer dat je nog niet weet over Sensorische integratie. Daarom maakten wij speciaal voor jou een gloednieuw GRATIS ebook! Over alle zintuigen heen - Sensory...

Yes! De fiches apart te krijgen.

Yes! De fiches apart te krijgen.

We kregen de vraag al tijdens de lancering in februari en toen was ons antwoord resoluut ‘Nee.’, maar ook na de lancering bleef de vraag bijna dagelijks terugkomen in onze mail en privé berichten. We hebben getwijfeld, vergaderd en besloten. Vanaf...

Pyjamadag van Bednet en sensorische prikkelverwerking

Pyjamadag van Bednet en sensorische prikkelverwerking

Vandaag is het Pyjamadag en dus ook Bednet-dag! Ook wij besteden graag wat aandacht aan Bednet en dat heeft een hele goede reden. Heel wat kinderen met extra zorgen zitten namelijk thuis wegens langdurige ziekte. Hierdoor kunnen ze niet naar school...